Disclaimer & Privacy

Direction Europe BV respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en de Mindbugs test en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de testresultaten direct per e-mail naar u toe te zenden. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Direction Europe BV zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de Mindbugs test. Indien justitiële diensten of andere officiële instanties op juridische gronden inzage eisen in persoonlijke gegevens kan Direction Europe BV hiertoe overgaan.

Dit privacyreglement is van toepassing op alle activiteiten van Direction Europe BV. Door gebruik te maken van de diensten die Direction Europe BV u aanbiedt gaat u akkoord met de voorwaarden zoals die in dit reglement zijn opgenomen.

Direction Europe BV gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u de Mindbugs test afneemt, hebben we o.a. uw naam, e-mailadres, naam en functie nodig om uw testresultaten te analyseren en u per e-mail uw persoonlijke rapport toe te sturen.
  • De analyse van de testresultaten en alle ingevoerde gegevens worden opgeslagen bij onze IT partner DataIM. DataIM beschikt over een ISO 270001 certificaat.
  • De totale Mindbugs database, geanonimiseerd, wordt tevens opgeslagen op de server van Direction Europe BV. Hierbij worden aan personen toe te wijzen gegevens (naam en e-mail adres) verwijderd.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Direction Europe BV verkoopt uw gegevens niet

Direction Europe BV zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de test (DataIM). Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Direction Europe BV

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.
Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Direction Europe BV, dan kunt u ons een e-mail (info@mindbugstest.com) sturen. Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Disclaimer van deze site

De op deze site verstrekte informatie is slechts algemeen van aard en is, tenzij anders vermeld, in eigendom van Direction, Briefings for Business Leaders Europe BV (KvK Gooi en Eemlanden: 30158497).

Hoewel de informatie is ontleend aan betrouwbare bronnen, staat Direction niet in voor de juistheid en volledigheid daarvan. Hoewel Direction de uiterste zorg besteedt aan controle op de juistheid van op deze site gebruikte gegevens, kan zij geen verantwoordelijkheid accepteren voor de gevolgen van eventueel gebruik van onjuiste gegevens. Alle op deze website opgenomen informatie (teksten, afbeeldingen, aanbiedingen en prijzen) zijn dan ook onder nadrukkelijk voorbehoud. Deze informatie kan zonder nadere aankondiging op ieder moment door Direction worden gewijzigd. Direction kan geen garantie geven met betrekking tot de juistheid en volledigheid van de informatie op deze website en sluit elke aansprakelijkheid inzake de juistheid en volledigheid van deze informatie uit. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik van informatie. Aan de verstrekte informatie kunt u dan ook geen rechten ontlenen.

Het is niet toegestaan misbruik te maken van de inhoud van de site.

PGGM
Ministerie van Economische Zaken
Heijmans
Rabobank
Logo_Sogeti
Leaseplan
Universiteit-Utrecht
abn-amro
Royal-HaskoningDHV
PwC
Janssen Biologics
Saint-Gobain
Gasunie
SYNTHON_LOGO
Alphabet-International
amc
KLM
MN-Services
SBO-De-Bouwsteen
Gemeente Enschede
LUMC
apg
VU-Amsterdam
ING
DNB
Deloitte
nwo
Eneco
EY
LVLNL
Schiphol
thales-logo
WUR