Huidskleur & Vertrouwen

De Huidskleur Mindbugstest meet de onbewuste associatie tussen huidskleur en vertrouwen.

Waarom zoeken we onbewust naar gelijkgestemden en zijn anderen daardoor minder zichtbaar? Met deze online test onderzoeken we of je onbewust vooroordelen hebt op het gebied van huidskleur en vertrouwen. Deze test meet hoe bevooroordeeld je in je onbewuste bent. Ontdek zelf hoe je leiderschap ziet gekoppeld aan mensen met een lichte versus donkere huidskleur. En of jouw onbewuste voorkeur klopt met hoe je over leiders denkt.

Deze mindbugstest is gebaseerd op onderzoek van Harvard University, McKinsey & Company en Direction. De mindbugstest Huidskleur en Vertrouwen geeft je inzicht in hoe je, rationeel en emotioneel, mensen met verschillende huidskleur kiest voor leiderschapsfuncties. De test daagt je uit snelle keuzes te maken en analyseert hoe je dat doet. Het maken van de test kost je twee keer acht minuten.

De test laat ook zien of jouw bewuste en onbewuste oordeel met elkaar overeenkomen en welke uitwerking dit heeft op jouw beslissingen. Hoe scoor jij ten opzichte van de vele deelnemers die jou al voorgingen?

huidskleur en vertrouwen mindbugs

Etnisch profileren, werving en selectie, promotie…wanneer speelt een onbewuste voorkeur voor huidskleur een rol?

Diversiteit binnen organisaties begint met de bewustwording van Mindbugs en daarmee het creëren van diversiteit. Hiervoor hebben wij de mindbugstest Huidskleur & Vertrouwen ontwikkeld.

De test en rapportage is in het Nederlands en Engels beschikbaar. De kosten voor een individuele test (inclusief rapportage) bedraagt €45,- vrijgesteld van BTW. Ook de verschillende werkvormen (workshop, lezing, training, etc.) op basis van de resultaten kunnen wij in het Engels en Nederlands verzorgen. Naast individuele testen en groepsrapportages voor workshops is het ook mogelijk onze Mindbugstest zelfstandig in te zetten.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

¹Source: Black and White: the role of color bias in Implicit Race Bias, Social Cognition, Vol. 24, No. 1, 2006, pp.46-73

ey logo
VU-Amsterdam
Ministerie van Economische Zaken
SBO-De-Bouwsteen
thales-logo
amc logo
Universiteit-Utrecht
rabobank
ing logo klant mindbugstest
logo leaseplan
philips logo
Schiphol logo
DNB-mindbugs
KLM logo
SYNTHON_LOGO
Royal-HaskoningDHV
LUMC
MN-Services
Logo_Sogeti
WUR
Eneco logo
PGGM
Deloitte logo
Saint-Gobain
PwC
Alphabet-International
Janssen Biologics
gasunie
heijmans