Voor wie

De mindbugstest, rapportage en terugkoppeling is speciaal voor organisatie(-onderdelen) die beter willen presteren. Voor managers die de bewezen meerwaarde van diversiteit onderschrijven en die meer diversiteit willen bereiken. Kortom: voor organisaties die succesvoller willen worden.

Mindbugs hebben invloed op een aantal essentiële processen in een organisatie zoals het selectieproces, talent management, retentie, merkreputatie, innovatie en het beter bedienen van je klanten. Daarmee zijn deze mindbugstesten relevant voor:Esther Mollema - Mindbugs expert

  • Directies
  • HR Managers
  • Diversiteitsmanagers
  • Coaches
  • Teams

“Er is spontaan een vrouwennetwerk van gemeentemedewerkers ontstaan. En de zogenoemde aanjaaggroep Diversiteit. Daarin zitten onder andere onze wethouder Economie, Innovatie, Cultuur en Middelen, een van onze mannelijke directeuren en onze vrouwelijke directeur en zij pakken hun rol goed op: ze kaarten het onderwerp ‘een diverse organisatie’ continu aan in de discussies die zij hebben.”
Miranda ten Lande – beleidsadviseur P&O gemeente Enschede

Welke inspiratie zoek jij?

Wij helpen je bij het krijgen van inzicht en hoe je dat vertaalt naar resultaten voor jouw team en organisatie. Wij denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je een omslag te realiseren. Dit doen we als gesprekspartner voor directies, raden van besturen en commissarissen om hun wens voor meer diversiteit kracht bij te zetten. Meer dan 7.000 managers hebben we met raad en daad bijgestaan nadat ze onze trainingen hebben gevolgd.

Onze mindbugstesten zijn instrumenten om zelf toe te passen. In je eigen team, of voor mensen die jij coacht.

Bekijk de mindbugtesten

 

Wij verzorgen diverse soorten sessies, van individuele sessies, heisessies tot lezingen voor hele organisatie. Hiervoor ontwerpen wij doeltreffende interventies die passen binnen de cultuur van een organisatie met meer diversiteit als resultaat. Wij werken ook bij organisaties die met meer inclusiviteit resultaat willen boeken. Persoonlijk leiderschap en effectiever samenwerken staan als thema’s centraal tijdens onze leiderschapstrajecten, teamsessie en individuele coachtrajecten.

“Diversiteit is begonnen als een project, maar nu is het een vast onderdeel van ons proces. En dat is wat je als organisatie wilt bereiken.”
Pieter Jongstra – voormalig bestuursvoorzitter EY Nederland

Aan de slag met Mindbugs

Meer weten?

Wij helpen je graag verder. Aarzel niet en neem contact op!

contact

 

Ruud Gal“In deze training werd duidelijk dat we bij het nemen van beslissingen beïnvloed worden door ‘mindbugs’, onbewuste vooroordelen en stereotypen. Een mindbug zou kunnen zijn: vrouwen kunnen niet goed leidinggeven. Als je deze mindbugs eenmaal hebt blootgelegd, wordt het mogelijk om hier met gerichte oefeningen wat aan te doen zodat ze je niet meer in de weg staan.”
Ruud Gal, voormalig Director Innovation Strategy Philips Lighting

Alma Krug“Enorm veel positieve reactie gekregen over de awareness training. Raad van Bestuur vond de training echt heel goed. Energiek, goed onderbouwd, met humor maar met ook veel kracht. Ze hebben besloten alle managers te gaan trainen!”
Alma Krug, diversiteitsmanager Heijmans

Hetty Fenton“Ik heb enorm genoten van de workshop Mindbugs. Niet omdat de inzichten zo nieuw voor me waren, maar meer omdat ik erg onder de indruk was van hoe impactvol die inzichten en mindbugs voor het voetlicht werden gebracht.”
Hetty Fenton, kantoordirecteur Everheds Faasen, advocaten en notarissen

KLM logo
gasunie
heijmans
WUR
Universiteit-Utrecht
amc logo
Deloitte logo
ing logo klant mindbugstest
logo leaseplan
SYNTHON_LOGO
MN-Services
SBO-De-Bouwsteen
Eneco logo
thales-logo
rabobank
Schiphol logo
PwC
Logo_Sogeti
PGGM
Janssen Biologics
ey logo
Saint-Gobain
VU-Amsterdam
DNB-mindbugs
Alphabet-International
LUMC
Royal-HaskoningDHV
Ministerie van Economische Zaken
philips logo